GeoSteen

Stenen met een toplaag met natuurlijke granulaten

BasicSteen

Budgetvriendelijke stenen met een gepigmenteerde toplaag

GeoStretto Plus (Tops)

 GeoStretto Plus zet de nieuwe norm voor strakke terrastegels. De ietwat rafelige, natuurlijke rand zorg voor de moderne flair van deze strakke tegel. Dankzij de Protection Plus, met de hoogste factor 30, is uw terras super onderhoudsvriendelijk. 

GeoColor 3.0 (Tops)

Een nieuwe GeoSteen met een natuurlijke, kleurechte toplaag van miniscuul fijn, natuurlijk materiaal. Dit materiaal wordt heel fijn gewassen, gelucideerd en daarna nog eens voorzien van Protection Plus factor 30!

GeoColor +

Sinds 1982 heeft MBI GeoColor al in de collectie en mag zich hier met recht de trotse oprichter van noemen! GeoColor, de steen met toplaag heeft zich door de jaren heen al vele keren bewezen. Inmiddels zijn er vele imitaties op de markt, maar het Origineel komt van MBI!

GeoAntica

Een tegel met een natuurlijke look, die dankzij een unieke verouderings- procedure prachtige kleurnuances uit echte natuurstenen kristallen haalt en dankzij dit unieke en moderne proces voor het nonchalante, verouderde uiterlijk van de stenen zorgt.

GeoFacetto

Strak, basic, modern, minimalistisch, kleurecht en betaalbaar! De stenen hebben een dichte, kleurechte toplaag en zeer strak afgewerkte randen, facetranden genaamd. Dankzij de facetranden kunt u uw tuin echt strak bestraten.

GeoArdesia

GeoArdesia is een product met een natuurlijke toplaag. Deze toplaag is voorzien van een uniek, lichtgolvend en variërend profiel, hetgeen zorgt voor een fraai en stijlvol schaduweffect op uw terras. 

GeoArdesia Mare Tops

Een licht golvende tegel.Op en top natuurlijk is Ardesia Mare. We verwerken schelpen op een innovatieve en unieke natuurlijke wijze in de toplaag van dit vernieuwende maar 100% natuurlijke product. 

GeoArdesia Alivo

Dit unieke formaat bestaat maar uit één vorm: een vijfhoekig model met natuurlijk ‘geschuurde’ kanten. Het laat uw bestrating enorm gevarieerd lijken, maar is door zijn unieke vorm en design met gemak te leggen.

GeoTravertino (Tops)

Door een unieke innovatie heeft MBI alle natuurlijke voordelen van travertin gecombineerd met alle natuurlijke voordelen van beton. Met deze tegels kunt u een prachtige vloer leggen waarbij de unieke look van travertin behouden blijft. 

GeoPiazza

Nog nooit lagen beton en natuursteen zo dicht bij elkaar. Dit product mag oprecht natuursteen op een betonnen drager worden genoemd. De lichte ‘houtnerftextuur’ geeft een bijzonder mooi schaduweffect aan deze sfeervolle tegels.

GeoVegetale

Bestrating en groen helemaal in balans GeoVegetale tegels geven groen de ruimte. Door gras of plantjes in de verschillende uitsparingen te planten krijgt u een uniek natuurterras.

Please reload

Facetto

Facetto stenen hebben een gepigmenteerde toplaag en afstandhouders. De steen is voorzien van een facetrand, is maatvast, makkelijk te reinigen en eenvoudig te onderhouden. 

Terratops (Light)

Deze budgetvriendelijke serie van MBI De steenmeesters is speciaal ontwikkeld om tegen een vriendelijke prijs, een uniek en duurzaam terras aan te kunnen leggen, waar u op mooie zomeravonden kunt ontspannen na een drukke dag.

Plaza Plus 30

De Plaza-tegels zijn relatief strakke, trendy maar vooral ‘pure’ producten. Ze zijn voorzien van een kleine afstandhouder en hebben doorgaans een licht oneffen rand. De Plaza is al jarenlang een succes bij MBI De steenmeesters. 

GraniTops Plus

Modern, vederlicht en uiterst aantrekkelijk geprijsd. Ook zijn de GraniTops beschermd door een Protection Plus factor 15 coating. Dat is een aanzienlijk voordeel ten opzichte van een traditionele, ongecoate tegel. Kortom: een complete topper voor een zacht prijsje.

Venta (Tops)

Een mooie, natuurlijke, moderne golvende textuur benadrukt het gevoel van genieten op een warme zwoele zomeravond. Voorzien van Protection Plus factor 25 voor optimale bescherming.

Venta Accionata

De Venta Accionata is voorzien van een natuurlijke golvende textuur en look en is daarnaast behandeld met Protection Plus factor 25 en dus zeer onderhoudsvriendelijk.

Please reload