top of page

GeoSteen

Stenen met een toplaag met natuurlijke granulaten

BasicSteen

Budgetvriendelijke stenen met een gepigmenteerde toplaag

GeoStretto Plus (Tops)

GeoStretto plus zet de nieuwe norm voor strakke terrastegels. De ietwat rafelige, natuurlijke rand zorgt voor de moderne flair van deze strakke tegel. Dankzij de Protection Plus, met de hoogste factor 30, is uw terras super onderhouds-vriendelijk.

GeoStretto Lazise

GeoColor 3.0 (Tops)

Een GeoSteen met een natuurlijke, kleurechte toplaag van minuscuul fijn, natuurlijk materiaal. Dit materiaal wordt heel fijn gewassen, gelucideerd en daarna nog eens voorzien van Protection Plus factor 30!

GeoColor-3.0-Tops-Meteor-White-Grey-MBI-Kampen_0389-2333-x-3500.jpg

GeoFacetto  (Tops)

Strak, basic, modern, minimalis-tisch en kleurecht. De stenen hebben een dichte, kleurechte toplaag en zeer strak afgewerk-te randen, facetranden genaamd. Dankzij de facetranden kunt u uw tuin echt strak bestraten. Voorzien van Protection Plus factor 25.

GeoFacetto-Milano-29-2333-x-3500.jpg

GeoArdesia (Tops)

GeoArdesia is een product met een natuurlijke toplaag. Deze toplaag is voorzien van een uniek, lichtgolvend en variërend profiel, hetgeen zorgt voor een fraai en stijlvol schaduweffect op uw terras.  De GeoArdesia is heeft Protection Plus factor 30.

Geo-Ardesia-Marilleva00010.jpg

GeoArdesia Alivo

Dit unieke formaat bestaat maar uit één vorm: een vijfhoekig model met natuurlijk ‘geschuurde’ kanten. Het laat uw bestrating enorm gevarieerd lijken, maar is door zijn unieke vorm en design met gemak te leggen. Geschikt voor een oprit, met Protection Plus factor 25.

Noordwijk-GeoAlivo-milano_3.jpg

GeoStretto Alivo

De 'Alivo' is niet nieuw. Deze vijfkantvorm bestaat al jarenlang heel succesvol met een gevarieerd (Ardesie-leisteen)  aan de oppervlakte en organisch gevormde randen. De zogenaamde Stretto afwerking is wel helemaal nieuw. De vlakke zijden in combinatie met de strakke bovenzijde zijn speels maar passen bij een moderne look dankzij deze strakke afwerking.

Protection Plus factor 25.

GeoStretto-Alivo-Lazise.jpg

GeoCotto

De authentieke kleurenrange is heel herkenbaar en past bij elke landelijke of nostalgische look. Deze steentjes blinken uit in esthetisch en functioneel karakter. GeoCotto is maatvast, enorm sterk en voorzien van de hoogwaardige GeoSteen toplaag met de unieke Protection Plus Factor 25. Een moderne en duurzame steen maar met het geliefde klassieke uiterlijk. 

GeoCotto-20x5x8-Nostalo-_.jpg

GeoKlinker Plus

Vlak met een facetrand. Perfect voor een stijlvolle, moderne oprit. Een handzame klinker in een brede range aan populaire kleurstellingen. Voorzien van Protection Plus factor 25.

Nu al een klassieker! 

Geoklinker plus Roma.jpg

GeoLineair

Het stijlvolle lineaire wildverband is er in de Piazza uitvoering met houtnerfstruc- tuur en de strakke Stretto variant.. Voorzien van Protection Plus factor 25.

Door zijn dikte van 8 cm uitermate geschikt voor de oprit.

MBI-Kampen-9999_32-2.jpg

Granitops Plus

Modern, vederlicht en uiterst aantrekkelijk geprijsd. Ook zijn de GraniTops beschermd door een Protection Plus factor 30 coating. Dat is een aanzienlijk voordeel ten opzichte van een traditionele, ongecoate tegel. Kortom: een complete topper voor een zacht prijsje.

GraniTopsMBI_9_148-2334-x-3500.jpg

Plaza Plus 

De Plaza-tegels zijn relatief strakke, trendy maar vooral ‘pure’ producten. Ze zijn voorzien van een kleine afstandhouder en hebben doorgaans een licht oneffen rand. De Plaza is al jarenlang een succes bij MBI De steenmeesters. Voorzien van Protection Plus factor 30

Plaza-Safari-60x30-Vuuren-15-2333-x-3500-kopie.jpg

Facetto

Facetto stenen hebben een gepigmenteerde toplaag en afstandhouders. De steen is voorzien van een facetrand, is maatvast, makkelijk te reinigen en eenvoudig te onderhouden.  Verkrijgbaar in waalformaat, 20x5x6 cm. De facetto heeft Protection Plus factor 15

MBI-9999_198.jpg

TerraTops

Deze budgetvriendelijke serie van MBI De steenmeesters is speciaal ontwikkeld om tegen een vriendelijke prijs, een uniek en duurzaam terras aan te kunnen leggen, waar u op mooie zomeravonden kunt ontspannen na een drukke dag.

Vlak, eigentijds en voorzien van Protection Plus factor 15.

TerraTops-Safari-Den-Haag.jpg

TerraTops Plus

De variant op de TerraTops met nog betere eigenschappen. Een verbeterde beschermlaag (factor 25) waardoor de kleuren nog beter overkomen en de serie onderhoudsvriendelijker is. Natuurlijk blijven we trouw aan de basis: kwaliteit voor weinig!

terratops-plus- grijszwart.jpg

TerraTops

de Luxe Facetto

Door het succes van de langlopende serie TerraTops kunnen we hem aldoor verbeteren en verfraaien. De luxe variant is doorspekt met ervaring en ultiem waar voor uw geld. Door de facetrand wordt de vorm en het formaat van de tegel extra benadrukt. Ook deze serie heeft Protection Plus factor 25.

Terratops de luxe facetto Valencia.jpg

Ventatops

Een mooie, natuurlijke, moderne golvende textuur benadrukt het gevoel van genieten op een warme zwoele zomeravond. Voorzien van Protection Plus factor 25 voor optimale bescherming.

Venta-MBI-Grey-Black.jpg

BasicKlinker Plus

Een degelijke klinker die zich eenvoudig laat verwerken dankzij diens maatvaste zijden en afstandhouders. Verkrijgbaar in een brede, moderne kleurrange. Uitgevoerd met factor 25 Protection Plus bescherming.

Basicklinker-Plus-Carbon.webp
bottom of page