top of page

Limburgs trots

Facade Maastricht, excellente project- en sierbestrating

Linea Allure

De Linea Allure is een uiterst strakke siersteen voor de liefhebber van moderne bestrating. Uiteraard is ook deze steen beschermd met Dura Protect Plus® en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk.  

Grande Allure Naturelle

Grande Allure: een extra dimensie in terrasdesign! Grande Allure is de verzamelnaam voor de collectie die - de naam zegt het al - alle grote formaten tot zelfs 80x40 en 60x60 cm omvat. Het programma omvat - afhankelijk van het formaat - maar liefst tien kleuren.

Grande Allure Naturelle strokenverband

Grande Allure Naturelle: strokenverband Zoals de naam al zegt is deze trotse steen 100% familie van de bestaande Grande Allure Naturelle collectie. En net als die collectie bestaat ook dit strokenverband uit strakke designstenen zonder facetrand. 

Please reload

Solieth Allure

 De oersterke, kleurvaste en zeer fijn gestraalde toplaag is - mede dankzij Dura Protect Plus® - bestand tegen intensief gebruik. De oppervlakte hebben wij volgens een speciaal procedé zeer fijn gestraald. 

Grande Allure Facetta

De Grande Allure Facetta heeft dezelfde kenmerken als de Grande Allure Naturelle. Het verschil: de Facetta is voorzien van een subtiel facetrandje en is alleen verkrijgbaar in wildverband. Dit uitgekiende wildverband bestaat uit 5 op elkaar afgestemde formaten.

Please reload

bottom of page